Kulturprodukter

Stålstolpar
Vår stålstolpe representerar både svenskt kulturarv och funktionellt nytänkande. Stolpen är helt underhållsfri, mycket slitstark och anpassningsbar efter plats och miljö. Varje pjäs är ett smycke i sig. Till utseendet är stolpen i det närmaste identisk med en klassisk gjutjärnsmodell men där slutar också likheterna. Stålstolpens skönhet sitter även på insidan och dess flexibla egenskaper gör den till framtidens stolpe.

Stål tål
Järn är sprött. Stål är härdbart och har en låg procentsats kol vilket gör det starkt och segt. Detta möjliggör svetsning, bockning och diverse reparationsarbeten. Att länka samman flera stolpar med kättingar är fullt möjligt liksom att böja tillbaka en stolpe som skadats av ett fordon. Själva tanken bakom stolpen är att den ska passa in i det moderna och rörliga samhället men även hålla stilen - i flera generationer 

Färg. Form. Frihet.
Varje stolpe utformas efter dina egna önskemål. Skapa en alldeles egen stolpe eller välj en av våra befintliga och tradionella modeller.
Även färgvalet är fritt. Samtliga stolpkulörter är tåliga rostskyddade och klara det svenska klimatets
svängningar. Ge karaktär åt såväl stolpe som placering med ett stadsvapen, en logotyp eller en gårdssymbol. Detta blir en historiskt avtryck och "kronan på verket".

Kom till oss med önskemål och skisser så gjuter vi liv i dina idéer. Hos oss är ingenting omöjligt.